«چرا»ی اساسی خود را با دیگران در میان بگذارید

«چرا»ی اساسی خود را با دیگران در میان بگذارید

تاریخ : چهارشنبه 02 مهر 1399 زمان : 16:18 | بازدید : 50
نویسنده : محمد محبوبی | نظرات (0)

 

راه‌ انداختن یک استارتاپ با حداقل بودجه‌ی ممکن شخصیت کاری شما را شکل می‌دهد. راه‌های زیادی برای تامین مالی ‌ایده‌ی شما وجود دارد اما هیچ‌کدام به خوبی راه‌انداختن کسب‌وکاری نیست که برای راه‌اندازی، نیاز به بودجه‌ای اندک داشته باشد تا شما را وادار به نوآوری کند. بودجه‌ی محدود به شما این فرصت را می‌دهد تا ماهیچه‌های خلاقیت خودتان را ورزیده کنید و ماموریت خود را از روش‌های خلاقانه به اطلاع تمام دنیا برسانید. به جای اینکه بر تبلیغات قدیمی ‌بنری یا مقالات تبلیغی گوگل، برای ‌انداختن نورافکن روی کسب‌وکارتان تکیه کنید، این هفت استراتژی بازاریابی را به خدمت بگیرید.

 

 

 

۱. «چرا»ی اساسی خود را با دیگران در میان بگذارید

چرای اساسی

 

«شغل شما چیست؟» این سوال ساده‌ای است که تقریبا در هر جلسه‌ی معارفه‌ای از شما پرسیده می‌شود. اگر به سرعت جواب دهید «من کارآفرین هستم.» که کمی ‌آبکی و مبهم است، یا بگویید «یک کسب‌کار کوچک را اداره می‌کنم.» که افراد را یاد یک دفتر کار فیزیکی می‌اندازد، در واقع خودتان را از تبلیغ کسب‌وکارتان در حین گفتگو محروم کرده‌اید.

 

به جای آن، روایتی از راه‌اندازی کسب‌وکارتان برای دیگران تعریف کنید که شما را از سایر کسب‌وکارهای مشابه متمایز می‌کند. آیا شما با هر فروش در کارتان مبلغی را صرف هدف خاصی می‌کنید؟ اگر اینطور است به این موضوع اشاره کنید. آیا درست وقتی در زندگی‌تان با مشکل خاصی روبه‌رو شده‌اید ‌ایده‌ی این کسب‌وکار به سرتان زده است؟ اشاره به آن اتفاق ممکن است برای کسانی که آن را می‌شنوند الهام‌بخش باشد.

 

در میان گذاشتن «چرا»ی اصلی در کنار داستان به وجود آمدن استارتاپ شما، کسب‌وکارتان را برای دیگران به یادماندنی‌تر خواهد کرد، به علاوه‌ی اینکه چنین موضوعی مردم را در محافل بیشتر جذب خواهد کرد.

 

۲. به فروش اکتفا نکنید بلکه مردم را در کسب‌وکارتان درگیر کنید

در برخورد با دیگران غریزه‌تان به عنوان یک کارآفرین ممکن است شما را تنها به فروش هدایت کند. در حالی که هیچ عیبی وجود ندارد که گهگاه به محصول و خدمات‌تان ببالید، مهم است که شرکت‌تان را در بحث‌های مرتبط دخیل کنید، مباحثی که ممکن است مستقیما هم به کسب‌وکار شما مربوط نباشند.

 

خیلی ساده است که با استفاده از شبکه‌های اجتماعی، هدف‌های بازاریابی خود را بدون اینکه به نظر برسد فقط مشغول تبلیغات هستید با کسب‌وکارتان درگیر کنید. برخی شرکت‌ها ممکن است پیام‌های تشویق‌کننده در مورد غذاهایی که مردم عکس آنها را همرسان می‌کنند بگذارند. خرده‌فروش‌های لوازم ورزشی ممکن است مقاله‌ی مربوط به برد اخیر یک تیم بسکتبال محلی را «بازنشر» کنند. با نشان دادن حمایت خودتان از جامعه‌تان یا دنبال‌کنندگان آنلاین‌تان می‌توانید اعتماد به برند خود را در میان مردم ایجاد کنید.

 

تشویق و تبریک برای تیم محلی 

 

وقتی چنین رویکردی را اتخاذ می‌کنید افراد گروهِ هدفِ کالا و خدمات شما، اگر پس از این نیازی به این محصولات پیدا کنند به یاد مهربانی شما افتاده به سراغ کسب‌وکار شما می‌آیند. اشتراک گذاشتن محتوای مربوط به دیگران الزاما از دست رفتن توجه مخاطبان از شما را به دنبال نخواهد داشت، شما می‌توانید از Start a Fire برای ساخت آدرس‌های اینترنتی (URLs) آماده برای اشتراک‌گذاری استفاده کنید. با استفده از این ابزار می‌توانید نشانه‌ی هر وبسایتی را به صفحه‌ی خودتان اضافه کنید، تا هر زمان که فردی بر لینکی که شما پست کرده‌اید کلیک کند، علاوه بر مشاهده‌ی محتوای شما محتوای بیشتری را که شما پیشنهاد داده‌اید نیز ملاحظه کند.

منبع:

https://www.chetor.com/7684-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d8%aa%da%98%db%8c-%d8%ae%d9%84%d8%a7%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%a8%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%87/

ارسال نظر برای این مطلب


کد امنیتی رفرش